De Karseboom bij u thuis

Bestellen


Ook tijdens deze buitengewone Corona tijden kunt u heerlijk genieten van de verse maaltijden van de Karseboom. Om het helemaal compleet te maken kunt u voor 15 euro een fles wijn naar keuze meenemen.

De Karseboom is open van donderdag tot en met zondag (vanaf 14.00) om af te halen of te laten bezorgen
We moeten wel een wijziging invoeren. Omdat nu ons terras open is, vanaf volgende week tot 20.00, is bezorgen buiten de ring niet meer mogelijk en voor bezorging binnen de ring, vragen wij een vergoeding van 2,50. Dan kunnen we de thuis maaltijden voordelig houden. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

Onze maaltijden zijn erg makkelijk zelf op te warmen, zonder kwaliteitsverlies, er zit een goede beschrijving bij. Dus kom rustig in de middag de bestelling ophalen. We garanderen dat dit helemaal goed komt.

U kunt ook tussen 16.00 en 18.00 in de tuin komen eten. Vanaf volgende week tot 20.00. ( alleen bij droog weer, er ligt een verbod op luifels, raar maar waar)

Bestellen kan op de dag zelf telefonisch tot 19.00 uur (040-2447494) of per
mail tot 17.00. Vooruit bestellen kan altijd. Afhalen tot 20.30, bezorgen is tot 20.00

Bedankt, uw bestelling is geplaatst!
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.



Menukaart





Nr.

Voorgerechten

Prijs

11

Romige preisoep met thym en citroen met, of gerookte makreel, of gebakken spekjes. 1 Liter (ingevroren)

7.5

12

Huisgemaakte artisjokkensoep met een vleugje room en tapenade van aubergine, paprika en basilicum.
1 liter (ingevroren) vegetarische soep

7,5

13

Midden-Oosten Mezzes, verschillende tapenades met platbrood

6.5

14

Visbordje met zalmpastrami, rilette van forel, krab-kreeft bitterbal en Fries roggebrood


8.5




Hoofdgerechten, vegetarisch, vis en vlees


15

Zoete aardappelkroketjes met Riblaire geitenkaas en een tomatenchutney

15.5

16

Strudel van witte asperges, ei, snijbiet en gruyèrekaas met een romige appelcidersaus

15.5

17

Mediterraanse groentestoof met oa pompoen, aubergine en raapstelen met een worteldip en platbrood

15.5

18

Zalm op Oosterse wijze met limoen en een mirin-soya stroop
('sous vide' bereid)

16.5

19

'Viscrumble' verschillende soorten visfilet in een romige dille witte wijnsaus met doperwtjes en prei

16.5

20

Kipfilet gevuld met gekruid (kip)gehakt en cheddar op Cajun wijze met een whisky-roomsaus

16.5

21

Rendang (Indonesische runderstoof) met zelfgemaakte atjar geserveerd met witte rijst


* Alle gerechten worden geserveerd met rozeval aardappeltjes, warme groenten en salade. Op verzoek hebben wij ook rijst.


16.5




Nagerechten


22

Huisgemaakte Tiramisu

5






Extra's


23

Verse dagsalade

5

24

extra verse warme groenten

3

25

Extra portie Rozeval aardappeltjes

3

26

rijst i.p.v. aardappel, vermeld het aantal


0