De Karseboom bij u thuis

Bestellen

Telefonisch kun je bestellen vanaf 14:00 of middels het onderstaande formulier. Warm of koud bezorgen kan, maar alleen in Eindhoven binnen 3 kilometer van de Karseboom. Als u verder weg woont, graag even bellen. (Wij vragen een kleine vergoeding van 4 euro voor bezorging, waarbij we de auto nodig hebben)
Een goede beschrijving hoe  de gerechten te verwarmen zit er uiteraard bij.
Bij vragen, ook voor vermelding van allergieën, graag bellen.
040 2447494


Maandag en dinsdag
- Gesloten

Woensdag, donderdag & zondag
- Telefonisch bestellen, voor de dag, graag voor 18.30 via mail kan tot 17.00
- 040 2447494
- Afhalen van 16:00 tot 19:30, bezorgen tot 19:00
- bestellen voor een andere dag kan natuurlijk tot 20.00 of mail

Vrijdag en zaterdag
- Bestelt u telefonisch voor vandaag, dan graag voor18:30 mail tot 17.00
- 040 2447494
- Afhalen van 16:00 tot 20:00, bezorgen tot 19:30
- bestellen voor andere dagen kan zeker tot 20.00

Bedankt, uw bestelling is geplaatst!
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.

Menukaart

Ook tijdens deze buitengewone Corona tijden kunt u heerlijk genieten van de verse maaltijden van de Karseboom. Om het helemaal compleet te maken kunt u voor 15 euro een flesje wijn naar keuze meenemen




Nr.

Voorgerechten

Prijs

11

Huisgemaakte Zuid Amerikaanse bonensoep met chorizo en
kruiden-limoen olie. 1 liter (ingevroren)

7.5

12

Huisgemaakte romige knolseldersoep met truffel-kaas croûtons, vega. 1 liter (ingevroren)

7,5

13

Midden-Oosten Mezzes, verschillende tapenades met platbrood

6.5

14

Indiase dahl met komkommerraita, mangochutney en papadum

5.5





Hoofdgerechten , vegetarisch, vis en vlees


15

Springrolls met een Hollands tintje gevuld met vegan cheddar, boerenkool, krokante tempeh en zoete aardappel met een Madame Jeanette mayo.

15

16

Spaanse linzenkrokjetjes met Manchegokaas en een paprikamousse

15

17

Bourguignon van groenten met o.a.paddenstoelen, aardpeer, gepofte knolselder en hazelnoot/broodcrunch

15

18

Skrei uit de oven met een crunch van pompoenpitten en bloemkool,granaatappelpitjes en vadouvansaus

16.5

19

Thaise viscurry met diverse visfilets en gamba in kokosroom, geserveerd met rijst

16.5

20

Varkenshaasje gevuld met kastanjes en gedroogd fruit
en een jus van paddenstoelen

16.5

21

Irish Stew, runderstoof in Guiness bier met een krokantje
van bladerdeeg

16.5

Alle gerechten worden geserveerd met rozeval aardappeltjes, warme groenten en salade



Nagerechten


22

Huisgemaakte Tiramisu

5





Extra's


23

Verse dagsalade

5

24

extra verse warme groenten

3

25

Extra portie Rozeval aardappeltjes

3