Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
6.00

Broodplankje (V)

Brood met appeldille boter en
olijfolie met Maldonzout
4.00

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes (diverse tapenades) geserveerd met platbrood
en gemarineerde olijven (kan vegan)
8,50

tonijn tataki

Met paksoi, bimbi en radijs, sesam mayonaise, glasnoedels en een mirrin siroop
9,25

Bao bun

gevuld met gelakt buikspek, zoetzure salade, citrusgember mayonaise en een gefrituurd uitje
9,25

Gegrilde Groente

met een gefrituurd geitenkaasje, doperwtjespuree, tomatenjam en gesuikerde zaden en pitten
9,25

Kalfspastrami

Kalfspastrami met chimichurry mayo en gepofte mais
9,25

Kindermenu

KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 8,50
Twee kaaskroketjes met frietjes, appelmoes en een kleine salade 8,50
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!

Hoofdgerechten

Indiaanse groentencuRRy (V)

met cashewnoten, yoghurt en papadum,
geserveerd met rijst (kan vegan)
19.5

Zoete aardappelkroketjes

met geitenkaas en madame Jeanette mayonaise en een fris groene salsa
19.5

Strudel (V)

gevuld met groene asperges, ei, aardappel, tuinbonen en fenegriek met een bearnaisesaus
19.5

camembert (V)

uit de oven (soort van fondue) geserveerd met koude en warme seizoen groenten,
paddenstoelen en brood
19.5

Caribisch visstoof

met kokos, okra, pompoen en kroepoek
geserveerd met rijst
20.5

Makreel fillet

met caponata en aioli
20.5

Maiskip

gevuld met oude kaas, tutti frutti, macadamia en een romige marjoraansaus en kumquat
21.5

Sucade stoof op Braziliaanse wijze

met cassave, koffie en Padrón pepers
22.5

Steak bavette

met rode portjus en
appelchutney
23.5

steak bavette

met blauwe kaas, gepofte tomaat en balsamico
23.5

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.
extra frietjes 3,00
extra groentes 3,50

Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Dessert

appel-rabarber crumble

huisgemaakte crumble
met vanille ijs en slagroom
6.5

trifle

van Amarena kersen, mascarpone, speculaaskruimels en pure chocolade
6.5

Twee bolletjes sorbetijs

blauwebes- en citroenijs met
ananasmango coulis
6.5

Nogatine ijstaart

nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.5

CARrOT CAKE

met crème fraîche en dulce de leche
6.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

voor de kleintjes onder ons
5.0

kaasplankje

met drie soorten Hollandse kaas,
kletzenbrood en noten
8.50

Reserveer nu

Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten.
Woensdag t/m zondag geopend vanaf 16:00
Keuken geopend vanaf 17:30

Middels onderstaand formulier kun je een reservering plaatsen. Binnen twee dagen krijgt je dan een reactie. Hoor je niets, bel dan a.u.b. even, er kan tenslotte altijd iets fout gaan.
Als je voor de dag zelf wil reserveren graag even bellen om zeker te zijn van een plekje.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Wil je met een groep (vanaf 7 personen) komen eten, bel dan even. Bij groepen hebben wij altijd, in overleg, enkele spelregels maar veel is mogelijk

ons telefoonnummer:
040 2447494