Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
5.5

Broodplankje (V)

Brood met kruidenboter en olijfolie
3.75

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes geserveerd met platbrood (diverse smeersels met gemarineerde olijven)
7.75

Indiase Dahl

'Kruidig linzen mengsel' met mangochutney, raita en papadum
6.75

Carpaccio van kalfspastrami

Carpacio van kalfspastrami met truffelmayonaise, pijnboompitjes, rucola en gefrituurde kappertjes
8.5

pastrami van zalm

pastrami van zalm op een bedje van aardappelsalade, biet en roggebrood met een dille-mosterddressing
8.5

salade met beignets van bloemkool

beignets van bloemkool met witlof, amandelen en granaatappelpitjes en een zachte blauwe kaas dressin ( voor vegan is een andere dressing ook mogelijk)
8.5

Hoofdgerechten

GroentenCurry (V)

Indiase groentencurry met geroosterde cashewnoten, yoghurt en papadum, geserveerd met rijst
16.50

spaanse linzenkroketten(V)

Spaanse linzenkroketten van Manchego kaas met kruidensalsa en rode paprikacrème
16.50

camembert uit de oven

camembert de oven ( fondue) ,met diverse groenten, rozeval aardappeltjes en brood
16.50

strudel van filodeeg

strudel van filodeeg met witlof, gruyère kaas,zoete aardappel en hazelnoot met een mousse van gele wortel
16.50

zeebaars met mosselen

op de huid gebakken zeebaars met een bisque van langoustines en mosselen
18.00

SKREI uit de oven

met een krokantje van zongedroogde tomaat en pecorino met een pesto van boerenkool/cashewnoten en gegrilde tomaatjes
18.00

parelhoenfilet

Parelhoenfilet gevuld met pruimen en knolselder, met een mosterd/cognacsaus
17.50

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met een jus de veau en truffelboter
21.00

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met peper-roomsaus
21.00

Irish Stew

Irish Stew, Ierse runderstoof in donker bier
17,50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.

Dessert

lava cakeje van chocola

warm lava cakeje van chocola met sinaasappel en crème fraîche
5.5

broodpuddingtaart

Huisgemaakte broodpudding taart met vanille ijs en abrikozen compote
5.5

Twee bolletjes ijs

Verschillende smaken ijs
(vraag naar de verschillende smaken)
4.5

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
5.5

desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij

Desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij, drie verschillende stukjes taart van Chokbites in verrassende smaken
5.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
4.0

Reserveer nu

Plaats je reservering via de mail! Let op: de reservering die je plaatst is onder voorbehoud. Minimaal 1 dag van te voren reserveren of bellen naar: 040-2447494

Wilt je komen eten met een grote groep, is het handiger om even te bellen.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!