Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
5.5

Broodplankje (V)

Brood met pesto, olijfolie en maldonzout
4.00

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes (diverse smeersels) geserveerd met platbrood  en een gefrituurd balletje van kikkererwt en bulger

8,25

vitello tonnato

dunne plakjes kalfs pastrami met een romige tonijnsaus en gefrituurde kappertjes
8.50

inktvisringetjes

huisgemaakte inktvisringen met een dip van remouladesaus en romescosaus

7,50

Bao Bun

een zachte en warm chinees bolletje, gevuld met Pekingeend, zoetzuur en little gem, geserveerd met limoen mayonaise en pindacrunch
8,50

Gado gado salade (V)

diverse lauwwarme groentes met longtonrijst, tempeh, emping en ei met pindasaus
kl 8.5 / gr12.50


Hoofdgerechten

Indiase groentencurry (V)

een curry vol met verse groente met cashewnoten, geserveerd met papadum en yoghurt ( wilt u dit gerecht vegan dan kan dit eenvoudig zonder de yoghurt)
17.50

mexicaanse bonen kroketjes (V)

kroketjes van rode bonen met een jasje van nachos, geserveerd met mangochutney en een avocado dip
17.50

camembert uit de oven

camembert uit de oven (fondue) met gegrilde groenten, rozeval aardappel en brood
17.50

tarte Tatin met aubergine (V)

een tarte tatin met een bodem van kruidige bulgur met gegrilde aubergine, begeleid door een frisse watermeloen/feta/ouzo relish
17,50

"BOUILLABAISSE" a la Karseboom

van diverse visfilets en gamba's met rouille
19.50

zeebaars filet

gebakken zeebaars met kokkels en zeekraal en een zachte witte wijn saus
19.50

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met Chimichurri ( een Zuid Amerikaanse kruidensalsa)
22.50

STEAK BAVETTE

met peper- roomsaus
22.50

turkse lamsstoof

turkse lamsstoof met tzatziki en gefrituurde aubergine
20.50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.

Dessert

toetje van de week

6.0

appel/frambozen crumble

huisgemaakte appel/frambozencrumble met vanille ijs en slagroom
6.00

Twee bolletjes ijs

Verschillende smaken ijs
(vraag naar de verschillende smaken)
4.5

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.0

soes, gevuld met vanille ijs en SEIZOENS- fruit

een soes ,uit eigen keuken, met ijs en rood fruit van het moment met slagroom
6,00

desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij

Desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij, drie verschillende stukjes taart van Chokbites in verrassende smaken
5.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
4.0

Reserveer nu

In deze Corona tijd zijn wij wel gebonden aan enkele regels, maar laat u niet weerhouden om te komen. In het weekend, de vrijdag en de zaterdag, proberen we twee shifts te draaien, waardoor wij een vroege shift hebben van 1 uur en 3 kwartier.
De eerste shift loopt door tot 19.30 / 20.00
Als u wilt reserveren dan kan dat middels onderstaand formulier.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Overige dagen hebben we ruimte genoeg om u op ieder gewenst tijdstip te ontvangen.

Als u een vraag heeft of een twijfel, bel gerust:
040 2447494