Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.
Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
7.5
Brood met een kruidenboter (wisselend) en
olijfolie met Maldonzout
5.00
Een bordje mezzes (diverse tapenades) geserveerd met platbrood
en gemarineerde olijven (kan vegan)
9.5
in miso, pastinaak crème, zoete aardappel chips
en een frisse salade
9.5
met burrata en basilicum, balsamico crème en
parmezaan krokantjes
8.50
Granny Smith, citroen creme en huisgemaakte toast
11
met een limoen-mayo dip
11
met rucola, gefrituurde kappertjes en ingelegde mini poftomaatjes
11
KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 11.5
Vleeskroket of kaasstengels met frietjes, appelmoes en een kleine salade 11.5
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!
van pompoen, olijven, feta en couscous met
een romesco dip
21
gekruid met Vadouvan en Guiness bier met een
Le Petit Doruvael kaassaus
20
met cashewnoten, yoghurt en een papadum, geserveerd met rijst
21
met diverse gegrilde groente, cherrytomaatjes, druiven en brood
21.5
met een spinazie-ricotta creme een gepekeld kwartel eitje en kaviaar
23
gemarineerd in hoisin met gamba's en wakame
met een wasabi mayo
25
gevuld met tuttifrutti een cidersaus en spekjes
24.5
met zoetzuur, seroendeng en emping,
geserveerd met rijst
25
met chimichurri of met blauwe kaas en
gepofte tomaat
27.5
oosters gemarineerd met een tuinerwten-limoen puree en kimchi
23
Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groenten en salade.
extra frietjes 3,50
extra groenten 3,50
Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
met kaneelijs en slagroom
8.5
van bakker Renders
7.5
met vanille ijs en muntsuiker
8.5
bastogne, banaan, dolce de leche
8.5
met hazelnoten crunch
8.5
keuze: blauwe bes, limoen, framboos
met een rode fruit coulis
7.5
keuze: vanille, pecan, caramel
7.5
met smarties en slagroom
7.5
met drie soorten kaas, toast en noten
12
met Arretjescake of kleine crumble
7
of glaasje PX-Sherry
4.5
De Karseboom Eindhoven
Grote Berg 10, 5611 KK Eindhoven
Voor vragen en reserveringen:
040 2447494