Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
7.5

Broodplankje (V)

Brood met een kruidenboter (wisselend) en
olijfolie met Maldonzout
5.00

bordje mezzes (V)

Een bordje mezzes (diverse tapenades) geserveerd met platbrood
en gemarineerde olijven (kan vegan)
9.5

oosters gemarineerde
oesterzwam (V)

in miso, pastinaak crème, zoete aardappel chips
en een frisse salade
9.5

Spicy tomatentartaar (v)

met burrata en basilicum, balsamico crème en
parmezaan krokantjes
8.50

Triffle van gerookte makreel

Granny Smith, citroen creme en huisgemaakte toast
11

Garnalen Kroketjes

met een limoen-mayo dip
11

Vitello tonnato

met rucola, gefrituurde kappertjes en ingelegde mini poftomaatjes
11

Kindermenu

KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 11.5
Vleeskroket of kaasstengels met frietjes, appelmoes en een kleine salade 11.5
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!

Hoofdgerechten

STrudel

van pompoen, olijven, feta en couscous met
een romesco dip
21

bloemkool tempura (v)

gekruid met Vadouvan en Guiness bier met een
Le Petit Doruvael kaassaus
20

indiaase groentecurry (V)

met cashewnoten, yoghurt en een papadum, geserveerd met rijst
21

Camembert uit de oven (v)

met diverse gegrilde groente, cherrytomaatjes, druiven en brood
21.5

Kabeljauw

met een spinazie-ricotta creme een gepekeld kwartel eitje en kaviaar
23

Zalm

gemarineerd in hoisin met gamba's en wakame
met een wasabi mayo
25

kip surpreme

gevuld met tuttifrutti een cidersaus en spekjes
24.5

indische rendang

met zoetzuur, seroendeng en emping,
geserveerd met rijst  
25

Steak bavette

met chimichurri of met blauwe kaas en
gepofte tomaat
27.5

zacht gegaard buikspek

oosters gemarineerd met een tuinerwten-limoen puree en kimchi
23

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groenten en salade.
extra frietjes 3,50
extra groenten 3,50

Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Dessert

Huisgemaakte appelcrumble

met kaneelijs en slagroom
8.5

Nougatine ijstaart

van bakker Renders
7.5

rabarber- aardbei coulis

met vanille ijs en muntsuiker
8.5

Banoffee taartje

bastogne, banaan, dolce de leche
8.5

Huisgemaakte chocolademousse

met hazelnoten crunch
8.5

Sorbetijs

keuze: blauwe bes, limoen, framboos
met een rode fruit coulis
7.5

2 bolletjes ijs

keuze: vanille, pecan, caramel
7.5

Kinderijsje

met smarties en slagroom
7.5

Kaasplankje

met drie soorten kaas, toast en noten
12

Koffie of thee Plus

met Arretjescake of kleine crumble
7

Dessert wijn

of glaasje PX-Sherry
4.5

Reserveer nu

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

De Karseboom Eindhoven
Grote Berg 10, 5611 KK Eindhoven


Voor vragen en reserveringen:
040 2447494

kaasplankje

kaasplankje