Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
6.50

Broodplankje (V)

Brood met gember notenboter en
olijfolie met Maldonzout
5.00

bordje mezzes (V)

Een bordje mezzes (diverse tapenades) geserveerd met brood
en gemarineerde olijven (kan vegan)
8.50

visbordje

met ingelegde zalm, makreelrilette en ansjovis geserveerd met huisgemaakte toast
9.50

Steak tartaar

met zoetzuur, mosterdkaviaar een eitje en
piccalilly mayonaise
9.5

gegrilde pompoen (V)

stapelaartje met witlof, blauwe kaas en walnoot met een zachte gemberdressing
8.50

garnalen kroketjes

met een limoen mayo dip
9.50

Kindermenu

KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 9.50
Twee vlees/kaaskroketjes met frietjes, appelmoes en een kleine salade 9.50
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!

Hoofdgerechten

Indiaase groentecuRRy (V)

met cashewnoten, yoghurt en papadum,
geserveerd met rijst (kan vegan)
19.75

Spaanse linzenkroketjes (V)

met Manchegokaas, een kruidensalsa
en rode paprika crème
19.75

Tarte Tatin

van gegrilde witlof, een rode uien chutney en een
tapenade van noten
19.75

Portobello uit de oven (V)

met geitenkaas en hazelnoot op een geroosterde pompoenpuree en balsamicostroop
19.75

Zarzuela

Spaans vispotje van verschillende soorten vis, met  amandelschaafsel
21.50

Zalm

gemarineerd in Hoisin met een wasabi-limoen dip
en wakame
21.50

Parelhoen

gevuld met gruyère kaas, bacon en peer met een
cider saus
22.50

Boeuf bourgignon



23,00

Steak bavette

met chimichurri
24.50

steak bavette

met blauwe kaas en gepofte tomaatjes
24.50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groenten en salade.
extra frietjes 3,50
extra groenten 3,50

Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Dessert

appel crumble

huisgemaakte crumble
met vanille ijs en slagroom
7.0

Eaton Mess

zooitje ongeregeld van bramen, merengue en hangop met een lemoncurd
7.0

Twee bolletjes sorbetijs

keuze uit blauwe bes, limoen of framboos met
rode fruit coulis
6.5

Nogatine ijstaart

nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.5

kaasplankje

met 3 soorten kaas, kletzenbrood en noten

Kinderijsje met smarties en slagroom

voor de kleintjes onder ons
5.0

CHEESECAKE

met creme fraiche en bosvruchten
7.0

Reserveer nu

Openingstijden:
Maandag gesloten.
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 16:00
Keuken geopend vanaf 17:30

Middels onderstaand formulier kun je een reservering plaatsen. Binnen twee dagen krijgt je dan een reactie. Hoor je niets, bel dan a.u.b. even, er kan tenslotte altijd iets fout gaan.
Als je voor de dag zelf wil reserveren graag even bellen om zeker te zijn van een plekje.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Wil je met een groep (vanaf 7 personen) komen eten, bel dan even. Bij groepen hebben wij altijd, in overleg, enkele spelregels maar veel is mogelijk

ons telefoonnummer:
040 2447494

kaasplankje

kaasplankje