Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
6.50

Broodplankje (V)

Brood met gember notenboter en
olijfolie met Maldonzout
5.00

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes (diverse tapenades) geserveerd met platbrood
en gemarineerde olijven (kan vegan)
8.50

tonijn tataki

Met paksoi, bimbi en radijs, sesam mayonaise, glasnoedels en een mirrin siroop
9.50

Avocado

gevuld met geitenkaasmousse en tomatenantiboise
8.75

Bao bun

gevuld met gelakt buikspek, zoetzure salade, citrusgember mayonaise en een gefrituurd uitje
9.50

Forelballetjes

met rode bietjes en appel en een mieriksworteldip
9.50

Kalfspastrami

met truffelmayo en gefrituurde kappertjes
9.50

Kindermenu

KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 9.50
Twee kaaskroketjes met frietjes, appelmoes en een kleine salade 9.50
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!

Hoofdgerechten

Indiaanse groentencuRRy (V)

met cashewnoten, yoghurt en papadum,
geserveerd met rijst (kan vegan)
19.75

Bloemkoolsteak (V)

met een kikkererwtenvulling, pitten en zaden en een pruimenchutney
19.75

Strudel

gevuld met courgette en aubergine, mozzarella,  tomaat, pijnboompitjes en een basilicumpesto
19.75

camembert (V)

uit de oven (soort van fondue) geserveerd met gegrilde groentes en  paddenstoelen
19.75

Thaise viscurry

met verschillende soortenvis
geserveerd met rijst
21.50

Kabeljauw

met een chorizokorst en een mosterd-dillesaus
21.50

Gemarineerde kipspiesjes

met een salsa van mango en papaya,                        chilisaus en een gefrituurd uitje
22.50

Sucade stoof op Braziliaanse wijze

met cassave, koffie en Padrón pepers
23.50

Steak bavette

met een Spaanse uien jus
24.00

steak bavette

met peperroomsaus
24.00

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groenten en salade.
extra frietjes 3,00
extra groenten 3,50

Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Dessert

appel-rabarber crumble

huisgemaakte crumble
met vanille ijs en slagroom
6.5

Eaton Mess

zooitje ongeregeld van aardbeien, merengue en hangop een rozenwater coulis en basilicum suiker
7.0

Twee bolletjes sorbetijs

blauwebes- en citroenijs met
ananasmango coulis
6.5

Nogatine ijstaart

nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.5

CARrOT CAKE

met crème fraîche en dulce de leche
6.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

voor de kleintjes onder ons
5.0

kaasplankje

met drie soorten Hollandse kaas,
kletzenbrood en noten
9.50

Reserveer nu

Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten.
Woensdag t/m zondag geopend vanaf 16:00
Keuken geopend vanaf 17:30

Middels onderstaand formulier kun je een reservering plaatsen. Binnen twee dagen krijgt je dan een reactie. Hoor je niets, bel dan a.u.b. even, er kan tenslotte altijd iets fout gaan.
Als je voor de dag zelf wil reserveren graag even bellen om zeker te zijn van een plekje.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Wil je met een groep (vanaf 7 personen) komen eten, bel dan even. Bij groepen hebben wij altijd, in overleg, enkele spelregels maar veel is mogelijk

ons telefoonnummer:
040 2447494