Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
6.0

Broodplankje (V)

Brood met olijfolie, Maldon zout en klassieke kruidenboter
4.00

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes (diverse tapenades) geserveerd met platbrood
en gemarineerde olijven
7,50

Psari Plaki

Grieks visplankje met ingelegde zalm
een visballetje en twee dips
9,25

Oosters gekruide sticky kipspiesje en cripspy kipstukjes

met little gem en frisse zoetzure
mango-papayasalsa
9,25

kindermenu

KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 8,50
Twee kaaskroketjes met frietjes, appelmoes en een kleine salade 8,50
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!

Hoofdgerechten

Mediterrane mungbonenstoof

met oa pompoen, aubergine en spinazie met een yoghurt-wortel dip, geserveerd met platbrood
(kan ook vegan)
19.50

Springrolls (V)

met een vulling van doperwtjes, tuinbonen, gesmoorde prei, brandnetelkaas en een piccalilly mayonaise
19.50

Bloemkoolsteak (vegan)

gevuld met kikkererwt, garam masala, zaden en pitten en een pruimenchutney
19.50

camembert (V)

uit de oven (soort van fondue) geserveerd met koude en warme seizoen groenten, paddenstoelen en brood
19.50

romige viscrumble

op basis van huisgemaakte bouillon met doperwtjes,
prei en dille onder een krokant laagje
20.50

zalm filet

met een stroop van mirrin, sesam mayonaise en een zeekraal salade
20.50

maiskip

gevuld met manchego, serranoham, beukenzwam en tomaat met een gevogelte-oregano jus
21.50

Kruidige lams korma

met yoghurt, cashewnoten en koriander
geserveerd met rijst
22.50

Steak bavette

met kalfsjus en gegrilde paddenstoelen
23.50

steak bavette

met blauwe kaas en gepofte tomaat
23.50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.
extra frietjes 3,00
extra groentes 3,50

Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Dessert

appel crumble

huisgemaakte appelcrumble met vanille ijs en
een vanille slagroom
6.50

Affogato

bolletje roomijs met espresso
5.0

Twee bolletjes sorbet ijs

keuze uit de smaken citroen en framboos met
fruit van het moment
6.50

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.5

Eton Mess

Zooitje ongeregeld met bramen, merenque, zelfgemaakte lemoncurd en slagroom
6,50

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
5.0

kaasplankje

met drie soorten Hollandse kaas, kletzenbrood en noten
8,50

Reserveer nu

Openingstijden
woensdag t/m zondag van 16.00 tot 23.00  (maandag en dinsdag gesloten)
de keuken is open van 17.00 - 20.00
 
Middels onderstaand formulier kun je een reservering plaatsen. Binnen twee dagen krijgt je dan een reactie. Hoor je niets, bel dan a.u.b. even, er kan tenslotte altijd iets fout gaan.
Als je voor de dag zelf wil reserveren graag even bellen om zeker te zijn van een plekje.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Wil je met een groep (vanaf 7 personen) komen eten, bel dan even. Bij groepen hebben wij altijd, in overleg, enkele spelregels maar veel is mogelijk

ons telefoonnummer:
040 2447494