Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
5.5

Broodplankje (V)

Brood met kruiden- en gember/notenboter
3.75

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes (diverse smeersels) geserveerd met platbrood  en gemarineerde olijven)
7.75

mexicaans bordje

Nachos, ananas salsa,creme fraîche, bonen salsa en twee poppers ( jalapeno gevuld met kaas)
7,25

BORDJE CHARCUTERIE

met worst, Spaanse ham, mosterd, cournichons, rilette van eend en toast
9.5

Cocktail van rivierkreeftjes en garnalen

met ouderwetse whiskeysaus en toast
8,50

Avocado met antiboise van tomaat

met little gem en wakamé en een zachte geitenkaas mousse
8.5

Hoofdgerechten

GroentenCurry (V)

Indiase groentencurry met geroosterde cashewnoten, yoghurt en papadum,
geserveerd met rijst
17.00

twee doperwtjeskroketten

met munt en Emmenthaler en een pittige tomatenchutney
17.50

camembert uit de oven (V)

camembert de oven (fondue), met diverse groenten, roseval aardappeltjes en brood
17.00

strudel van filodeeg (V)

strudel met groene asperges, Manchegokaas, portabella paddestoel en een sinaasappelmousse met roze peper

17,50

thaise viscurry

van diverse visfilets en gamba's, gereserveerd met paksoy en basmatirijst
18.50

gebakken zeebaarsfilet

met een witte druivenjus en gepofte knoflook
18.50

kipfilet chimichurri

gemarineerde kip ( scharrelkip ) in Argentijnse kruiden
17.50

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met blauwe kaas, gepofte tomaat en balsamico creme
21.50

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met peper-roomsaus
21.50

Midden-oosten lamsstoof

met yoghurt/munt en gefrituurde aubergine
18.50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.

Dessert

Frans citroentaartje

huisgemaakt citroentaartje met vers fruit, vanilleijs en slagroom
6.0

appel/rabarbercrumble

huisgemaakt met vanille ijs en slagroom
6.00

Twee bolletjes ijs

Verschillende smaken ijs
(vraag naar de verschillende smaken)
4.5

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.0

desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij

Desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij, drie verschillende stukjes taart van Chokbites in verrassende smaken
5.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
4.0

Reserveer nu

Plaats je reservering via de mail! Let op: de reservering die je plaatst is onder voorbehoud. Minimaal 1 dag van te voren reserveren of bellen naar: 040-2447494

Wilt je komen eten met een grote groep, is het handiger om even te bellen.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!