Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
6.50

Broodplankje (V)

Brood met een kruidenboter (wisselend) en
olijfolie met Maldonzout
5.00

bordje mezzes (V)

Een bordje mezzes (diverse tapenades) geserveerd met platbrood
en gemarineerde olijven (kan vegan)
8.50

Winterse SalAde

met wit- en roodlof, peer, blauwe kaas en gekarameliseerde ui en een honing-noten crunch
9.0

Hartige pompoen muffin

Gevuld met feta en cashew noten met fets creme en gezoete pompoenpitten
8.50

Triffle van gerookte makreel

Granny Smith, citroen creme en huisgemaakte toast
9.5

Garnalen Kroketjes

met een limoen-mayo dip
9.5

Carpaccio van Hertenbiefstuk

met gebakken oesterzwam, pecorino, rucola en truffle creme 10.5

Kindermenu

KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 9.50
Vleeskroket of kaasstengels met frietjes, appelmoes en een kleine salade 9.50
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!

Hoofdgerechten

Bloemkool steak

met kikkererwtenvulling met Soto kruiden (Indonesië) een frisse kervel olie en pompoenpitten
19.75

Afghaanse Aubergine stoof

met munt yoghurt geserveerd met naan en rijst
19.75

Tarte Tatin van rode kool

kastanje champignons gebakken in Marmite, geitenkaas en gefrituurde salie
19.75

Camembert uit de oven

(fondue) met diverse gegrilde groente, cherrytomaatjes, druiven en brood
19.75

Thaise viskoekjes

van kabeljauw met zoete chili saus en limoen
22

Zalm

gemarineerd in Hoisin met een wasabi-limoen mayo en wakame
22

Gekonfijte eendenbout

met appel-calvados saus op een bedje van zuurkool 23.50

IRIsh stew

rundvlees gestoofd in Guinness met een dakje
van bladerdeeg
24

Steak bavette

met peperroomsaus
26

steak bavette

met rode wijn boter
26

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groenten en salade.
extra frietjes 3,50
extra groenten 3,50

Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Dessert

Huisgemaakte appel crumble

met vanille ijs en slagroom
7.5

Nogatine ijstaart

van bakker Renders
7.0

Stoofpeertjes

op bladerdeeg met kaneelijs
7.5

Banoffee taartje

bastogne, banaan, dolce de leche
7.5

Huisgemaakte chocolademousse

met hazelnoten crunch
7.5

Sorbetijs

keuze: blauwe bes, limoen, framboos
met een rode fruit coulis
7.0

2 bolletjes ijs

keuze: vanille, pecan, caramel
6.5

Kinderijsje

met smarties en slagroom
6.0

Kaasplankje

met drie soorten kaas, toast en noten
11

Koffie of thee Plus

met Arretjescake of kleine crumble
6.5

Dessert wijn

of glaasje PX-Sherry
4.3

Reserveer nu

Openingstijden:
Maandag gesloten.
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 16:00
Keuken geopend vanaf 17:30

1ste en 2de kerstdag gesloten
31 dec en 1 jan gesloten

Middels onderstaand formulier kun je een reservering plaatsen. Binnen twee dagen krijgt je dan een reactie. Hoor je niets, bel dan a.u.b. even, er kan tenslotte altijd iets fout gaan.
Als je voor de dag zelf wil reserveren graag even bellen om zeker te zijn van een plekje.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Wil je met een groep (vanaf 7 personen) komen eten, bel dan even. Bij groepen hebben wij altijd, in overleg, enkele spelregels maar veel is mogelijk

ons telefoonnummer:
040 2447494

kaasplankje

kaasplankje