Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
6.50

Broodplankje (V)

Brood met parmezaan-rucola boter en
olijfolie met Maldonzout
5.00

bordje mezzes (V)

Een bordje mezzes (diverse tapenades) geserveerd met brood
en gemarineerde olijven (kan vegan)
8.50

visbordje

met ingelegde zalm, makreelrilette en ansjovis geserveerd met huisgemaakte toast
9.50

Steak tataki

met gemarineerde Enoki paddenstoelen en een
Sriracha dressing
10.5

Bieten salade(V)

van mozzarella, sjalotjes en pompoenpitten met
een yoghurtdressing
9.0

garnalen kroketjes

met een limoen mayo dip
9.50

Kindermenu

KIP KRAK huisgemaakte kipnuggets met frietjes, appelmoes en een beetje salade 9.50
Vleeskroket of kaasstengels met frietjes, appelmoes en een kleine salade 9.50
Het is ook mogelijk om van een aantal hoofdgerechten een kleinere portie te kiezen, met aangepaste prijs!

Hoofdgerechten

Quenelles van oude kaas, (V)

venkel en brood, geweld in donker bier met een mosterd dip
19.75

Puntpaprika (V)

gevuld met kruidige kikkererwten en cashewnoten, een kokos-kerriesaus en zoete aardappelchips
19.75

Strudel van koolrabi (V)

fenegriekkaas, bleekselder en oesterzwam geserveerd met een pittige tomatenjam
19.75

Groene asperege souffle (V)

met zongedroogde tomaatjes en ei een basilcumpesto en rucola
19.75

Zarzuela

Spaans vispotje van verschillende soorten vis, met  amandelschaafsel
21.50

Zalm

gemarineerd in Hoisin met een wasabi-limoen dip
en wakame
21.50

malse kippendijen

geserveerd in gepofte knoflooksaus met geroosterde sinaasappel
22.50

oosters gemarineerd buikspek

met een tuinerwten - limoenpuree
en kimchi
23,00

Steak bavette

met chimichurri
24.50

steak bavette

met blauwe kaas en gepofte tomaatjes
24.50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groenten en salade.
extra frietjes 3,50
extra groenten 3,50

Heeft u een voedselallergie laat het weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Dessert

appel crumble

huisgemaakte crumble
met vanille ijs en slagroom
7.0

Trifle

laagjes van cake, rood fruit, mascarpone en
basilicumsuiker
7.5

Twee bolletjes sorbetijs

keuze uit blauwe bes, limoen of framboos met
rode fruit coulis
6.5

Nogatine ijstaart

nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.5

kaasplankje

met 3 soorten kaas, kletzenbrood en noten
9.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

voor de kleintjes onder ons
5.0

pecannoten taart

met een zachte vulling van caramel met gezoete room
7.0

Reserveer nu

Openingstijden:
Maandag gesloten.
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 16:00
Keuken geopend vanaf 17:30

Middels onderstaand formulier kun je een reservering plaatsen. Binnen twee dagen krijgt je dan een reactie. Hoor je niets, bel dan a.u.b. even, er kan tenslotte altijd iets fout gaan.
Als je voor de dag zelf wil reserveren graag even bellen om zeker te zijn van een plekje.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Wil je met een groep (vanaf 7 personen) komen eten, bel dan even. Bij groepen hebben wij altijd, in overleg, enkele spelregels maar veel is mogelijk

ons telefoonnummer:
040 2447494

kaasplankje

kaasplankje