Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
5.5

Broodplankje (V)

Brood met kruiden- en gember/notenboter
4.00

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes (diverse smeersels) geserveerd met platbrood  en gemarineerde olijven)
7.75

salade gerookte eend

met een zuurkool bitterballetje,mousse van wortel, beukenzwammetjes en een Oosterse dressing
8.75

Canapee van zalm op roggebrood

met komkommer, dille/mosterd dressing en een mousse van mierikswortel
8,75

salade van geroosterde pompoen

met kruidensalade, gesuikerde pompoenpitten en pecannoten, een zachte blauwe kaas dressing en een krokantje van briquedeeg
8.5


Hoofdgerechten

gevulde rode puntpaprika

met kruidige kikkererwten en cashewnoten met een kokos-kerriejus en zoete aardappelchips ( vegan)
17.50

Spaanse Linzenkroketjes

kroketjes van zwarte Beluga linzen met Manchegokaas, een paprika tapenade en een groene kruidensalsa
17.50

camembert uit de oven (V)

camembert de oven (fondue), met diverse groenten, roseval aardappeltjes en brood
17.50

tarte Tatin van witlof

met een zachte geitenkaas en een compote van tomaatjes
17,50

thaise viscurry

van diverse visfilets en gamba's, gereserveerd met paksoy en basmatirijst
18.50

skreifilet uit de oven

met een boerenkool tapenade en home made piccalilly
18.50

gevulde kipfilet

gevuld met  appel en gruyère en hazelnoten met cidersaus en crispy bacon
18.50

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met blauwe kaas, gepofte tomaat en balsamico creme
21.50

STEAK BAVETTE

met portabella en een paddenstoelen jus
‍21.50

Zacht gegaarde varkenswang in Geuze bier

in Geuze bier met zoete aardappelmousse
18.50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.

Dessert

toetje van de week

6.0

appelcrumble

huisgemaakt met vanille ijs en slagroom
6.00

Twee bolletjes ijs

Verschillende smaken ijs
(vraag naar de verschillende smaken)
4.5

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.0

desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij

Desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij, drie verschillende stukjes taart van Chokbites in verrassende smaken
5.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
4.0

Reserveer nu

Plaats je reservering via de mail! Let op: de reservering die je plaatst is onder voorbehoud. Minimaal 1 dag van te voren reserveren of bellen naar: 040-2447494

Wilt je komen eten met een grote groep, is het handiger om even te bellen.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!