Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
5.5

Broodplankje (V)

Brood met groene pesto, olijfolie en maldonzout
4.00

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes (diverse smeersels) geserveerd met platbrood
en gemarineerde olijven
8,25

carpaccio van kalfspastrami

dunne plakjes kalfs pastrami met gemarineerde paddenstoelen, truffelmayonaise en een
krokantje van Pecorino
8.50


inktvisringetjes

huisgemaakte inktvisringen met een dip
van aioli
7,50

Tartaar van zalm

met eigengemaakte atjar, gebakken uitjes een mayonaise van boemboe bali en een
limoen kokos créme
8,50

salade van Cantharellen (V)

gebakken in notenboter met een krokant gekruide polenta en een geitenkaasmousse
kl 8.5 / gr12.50


Hoofdgerechten

Indiase groentencurry (V]

een curry vol met verse groente met cashewnoten, geserveerd met papadum en yoghurt ( wilt u dit gerecht vegan dan kan dit eenvoudig zonder de yoghurt)
17.50

mexicaanse bonen kroketjes (V)

kroketjes van rode bonen met een jasje van nachos, geserveerd met mangochutney en een avocado dip
17.50

strudel (v)

gevuld met oa pompoen, hazelnoot en Reypenaer met een saus van vadouvan
17.50

camembert (V)

uit de oven geserveerd met koude en warme seizoens groenten en brood
17,50

vispotje uit de oven

van diverse visfilets en gamba's in een  kreeftensaus
19.50

zeebaars filet

gebakken zeebaars met kokkels en zeekraal en een zachte witte wijn saus
19.50

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met Chimichurri ( een Zuid Amerikaanse kruidensalsa)
22.50

STEAK BAVETTE

met peper- roomsaus
22.50

turkse lamsstoof

turkse lamsstoof met tzatziki en gefrituurde aubergine
20.50

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze, rijst, verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.
extra frietjes 3,00
extra groentes 3,50


Dessert

toetje van de week

6.0

appel crumble

huisgemaakte appelcrumble met vanille ijs en
een vanille slagroom
6.00

Twee bolletjes ijs

Verschillende smaken ijs
(vraag naar de verschillende smaken)
4.5

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
6.0

trifle van mascarpone

met oa cake, abrikoos, bourbon en
witte chocolade
6,00

desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij

Desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij, drie verschillende stukjes taart van Chokbites in verrassende smaken
5.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
4.0

Reserveer nu

Wij proberen nu een planning te maken waarin bezoekers elkaar netjes overlappen, de mensen die vroeg komen eten, b.v. om17.30 die hebben tot 19.00 de tijd, 17.45 tot 19.15 enz. U kunt uw tijd invullen en mogelijk mailen wij u terug met een verzoek tot een beetje later of een beetje vroeger. We mogen tenslotte maar 30 gasten gelijke tijd binnen hebben. Op doordeweekse dagen zal het geen problemen geven. Fijn dat je reserveert maar als je reserveert voor dezelfde dag, graag na 15.00 even bellen.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!

Overige dagen hebben we ruimte genoeg om u op ieder gewenst tijdstip te ontvangen.

Als u een vraag heeft of een twijfel, bel gerust maar bel ons ook als u geen reactie heeft gehad op de mail ( binnen 12 uur) ,soms laat de techniek ons in de steek :
040 2447494