Onze maaltijden worden met veel zorg samengesteld en klaargemaakt en zijn zeker niet standaard. We koken uitsluitende met dagverse producten. We serveren smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten met groente, salade, frietjes of gebakken roseval aardappel met rozemarijn en er is een wisselend weekmenu. Vooral onze vegetarische maaltijden zijn bij veel gasten geliefd. Binnenlopen kan altijd maar wilt u zeker zijn van een plaats dan kunt u beter reserveren. Het is mogelijk dat de kaart niet up-to-date is, onze excuses hiervoor.

Voorgerechten

Soep van de dag (V)

Iedere dag een nieuwe soep
en altijd vegetarisch
5

Broodplankje (V)

Brood met kruidenboter en olijfolie
3.5

Midden-oosten mezzes (V)

Een bordje met midden-oosten mezzes geserveerd met platbrood (diverse smeersels met gemarineerde olijven)
7.5

Indiase Dahl

'Kruidig linzen mengsel' met mangochutney, raita en papadum
6.5

Carpaccio van kalfspastrami

Carpacio van kalfspastrami met truffelmayonaise, pijnboompitjes, rucola en gefrituurde kappertjes
8.5

RILETTE VAN MAKREEL

Rilette van makreel met toast, huisgemaakte pickels en cornichon
7.5

NOEDELSALADE MET OESTERZWAM

Noedelsalade met oesterzwam (KIngs Oyster), crispy tempeh en tai soi dressing
8.5

Hoofdgerechten

GroentenCurry (V)

Indiase groentencurry met geroosterde cashewnoten, yoghurt en papadum, geserveerd met rijst
16

spaanse linzenkroketten(V)

Spaanse linzenkroketten van Manchego kaas met kruidensalsa en rode paprikacrème
16

loempia's (V)

Twee loempia's van boerenkool, tempeh en zoete aardappel en een frisse Marie-Jeanette dip
16.5

Gevulde tompouce (V)

Tompouce met gegrilde mediterrane groentes, ricotta, rode ui chutney en een parmezaanse kaassaus
16.5

makreelfilet met gamba’s

Verse, gebakken, makreelfilet met gamba’s en een salsa ‘Mafioso’
16.5

Kabeljauwfilet uit de oven

Kabeljauwfilet uit de oven met een krokantje van chorizo en Manchego kaas en mosterdcrème
17.5

parelhoenfilet

Parelhoenfilet gevuld met vijgen, spekjes en citroen verveine en een jus van duindoornbesjes
17.5

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met een saus van cantharellen
20.5

STEAK BAVETTE

Steak Bavette met bearnaisesaus
20.5

Bijna alle hoofdgerechten worden geserveerd met naar keuze verse friet of roseval aardappel, groentes en salade.

Dessert

Huisgemaakte Tiramisu

Huisgemaakte tiramisu met Amaretto op een bodem van lange vingers
5.5

appel-crumble

Huisgemaakte appelcrumble met vanille ijs en slagroom
5.5

Twee bolletjes ijs

Verschillende smaken ijs
(vraag naar de verschillende smaken)
4.5

Nogatine ijstaart

Nogatine ijstaart (van bakker Renders)
5.5

desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij

Desert vegan/lactose/gluten- en suikervrij, drie verschillende stukjes taart van Chokbites in verrassende smaken
5.5

Kinderijsje met smarties en slagroom

Voor de kleintjes onder ons
4.0

Reserveer nu

Plaats je reservering via de mail! Let op: de reservering die je plaatst is onder voorbehoud. Minimaal 1 dag van te voren reserveren of bellen naar: 040-2447494.

Bedankt, voor uw reservering!
Uw reservering wordt z.s.m. bevestigd.
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het opnieuw!